Sprängfylld goodiebag

Igår så fick vi självklart en smockfull goodiebag med oss hem, fylld av massa skönhetsprodukter.

goodiebag_NK

Vilken lyx. I goodiebagen fanns det massvis med bra grejer som till exempel Rituals YogiFlow, en alkoholfri jättegod rosé och en body&hår olja med skimmer.

skönhet_goodiebagJag fick även med massa sminkprover och annat smått och gått från när jag fick makeup lagd på NK Kosmetik. Sen var det lite lustigt att jag fick med ett nagelack som jag hade tänkt köpa, nämligen ett lack från Malva i färgen Sunset Orange. Snacka om ett ypperligt sammanträffande!

mavala_sunset_orangeSkönhetsprodukter kan man aldrig få för mycket av så denna goodiebagen uppskattades verkligen och ibland, dagar som dessa så känns livet som bloggare rätt så glamouröst kan jag lova!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *