Bästa lunchstället i Alingsås

Bästa lunchstället i Alingsås är ju såklart på mina föräldrars takterass, så efter att vi promenerat på morgonen och packat klart så lunchade vi med min älskade och superfina mamma.

lunch_alingsås

Det kändes fullkomligt underbart att kunna sitta i tshirt i skuggan, men ändå känna värme av solen. Nu är det verkligen sommar och om jag ska vara ärlig så trivs jag faktiskt som bäst när det är så här lagom varmt. Det är inte för kallt, men inte heller för varmt, utan alldeles perfekt! Vi åt gott och myste en stund tills båda pojkarna var så pass trötta att dom skulle somna på nolltid så fort vi skulle gå till bilen.

alingsås_lunchJag hade tur som tusan för båda två sov hela vägen hem till Oslo! 3,5 timmar körde vi utan ett knyst från dom små. Så himla skönt!

Vi kom precis innanför dörren och jag känner mig helt slut så ville sätta mig i soffan en stund och vila innan jag måste börja göra i ordning för min man och hans mamma som snart kommer. Solen skiner på verandan så det blir nog till att grilla ikväll. Myspys!

Hoppas ni får en underbar helg allihopa, Puss och kram till er alla!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *