Min mans dag

Hej på er,

Här har firandet pågått hela dagen och självklart ska ni få ta del av hur min mans födelsedag såg ut i år. 🙂

Det började med att jag gick upp och satte på kaffe och började gömma mina paket som jag köpt åt min man, skrev massa ledtrådar och spred ut dom i huset. När det var gjort så väckte jag min svärmor och så gick vi in, tillsammans med Oskar, och sjöng för M där han låg och sov med Filip.

Han fick några paket och en kopp kaffe och så myste vi en stund allihopa i sängen och sen gick vi ner för att äta frukost.

min_man

Jag är för dålig på att slå in paket, så jag skäms lite nu i efterhand när jag jämför med min svärmors fint inslagna paket som ni kan se till höger på bilden. Mitt ”paket” är påsen ni kan se med en påklistrad lapp på. Haha. Men det är väl tanken som räknas? eller?

Efter frukosten så åkte vi till stan för att köpa massa grejer som vi måste ha med när vi reser till Italien på måndag. När vi kom hem igen så bakade vi tårta och satte oss på altanen och fikade.

jordgubbstårta

Sen fick vi allihopa sån härlig sommarfeeling i kroppen så vi satte på härlig musik i högtalarna och öppnade en cava.

cava

Efter ett glas eller två så var man lite rund under fötterna och gladare än någonsin förr!

lycklig

Det var helt fantastiskt bra väder hela dagen och alla i hela familjen har fått färg även fast vi har smörjat in oss. Framåt kvällen så grillade vi lax och åt middag ute i solen och här sitter vi än.

kärlek_min_man

Det blev en mysig födelsedag för min man med familjen. Precis så som det ska vara och solen, ja den sken för dig min älskling!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *