Italien – Here we come!

Godmorgon!

Då var det äntligen dags för oss att åka till Italien – Som vi har längtat!

syskonBarnen är laddade och vi är packade och klara, så nu ska vi ta oss till flygplatsen. Som tur är så tar det bara 2,55 minuter att resa, så vi får hoppas att pojkarna tycker att det är kul att flyga och att dom inte blir gnälliga. Förhoppningsvis så sover Oskar hela vägen och Filip är vaken, för om Filip skulle somna så kan han bli jäkligt arg när han väl vaknar sen om vi fortfarande är uppe i luften (vet detta av tidigare erfarenheter). 

Huvudsaken är att vi kommer fram till slut! Titta in här igen om en liten stund så kommer en ny tävling att publiceras, men nu måste vi dra!

Hejhej så länge!

7 reaktioner på “Italien – Here we come!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *