Shopping vid Milano

Idag regnade det så då passade vi på att få shoppat lite grann och här i Italien finns det mängder av affärer som vi, i hela familjen, älskar.

italien_shopping

Vi gick runt i många butiker och kollade. Som tur var så var vi fyra vuxna att hålla koll på barnen eftersom Filip var på riktigt bra humör och sprang omkring från butik till butik och busade, medan vi hängde på och shoppade loss. Min man hittade en supersnygg portfölj/arbetsväska från Allen Edmonds och jag köpte en jacka från Burberry.

Det var rätt så kallt i början, men allt eftersom att påsarna blev fler och fler så blev vi som tur var varmare och varmare som tur var så att jag fick visa upp min fina vita, blommiga outfit från Lindex.

detaljer

Finns det något bättre att göra när dagarna är lite regniga som dom här?

shopping_italien_outfit

Till min dress så hade jag min söta Louis Vuitton väska och ballerinaskor från Gucci.

Susanna_OslofruDetta verkar vara den enda dagen med lite halvtaskigt väder för imorgon kommer solen igen och stannar för resten av tiden som vi kommer att vara här och för en gångs skull så får vi väl hoppas att väderprognoserna stämmer! 🙂

2 reaktioner på “Shopping vid Milano”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *