Värmer oss framför elden

Dagen har varit underbar, men lite kall tyvärr och ska jag vara ärlig så har ni det nog varmare och soligare i Norden än vad vi har haft det här. Känns väl lite småsurt egentligen, men vi har gjort det bästa utav situationen och shoppat på dagen och myst till det med en middag ute framför en öppen eld och god, grillad mat.bruchettaTrots att det var lite kallt så var det mysigt att sitta ute och elden värmde rätt så mycket så det var helt okej.

öppen_spisNu får vi hålla tummarna och hoppas på att solen vill titta fram imorgon och ge oss lite ordentlig semesterfeeling! Jag vill bada pool, ligga och sola, lyssna på musik och dricka goa drinkar med färskpressad citron, ta en promenad ner till havet och äta middag på stranden. Det är semester för mig!

Godkväll till er alla fina läsare, vi hörs imorgon igen <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *