Morgonpromenad vid havet

Godmorgon alla underbara människor där ute!

Vädret kunde väl vara aningen bättre för det är inte helt jättevarmt idag heller. Det är sådär på grensen om man ska ha byxor eller shorts, men även fast det är lite småkyligt så lyser solen fram mellan molnen och värmer till lite då och då.

Italien_väder_majJag och min mamma startade denna dagen rätt så tidigt med en morgonpromenad vid havet. Det är så skönt att starta dagen så och få röra lite på sig och andas frisk luft innan frukost.

Susanna_Jungblom

Det luktar så gott och det är så vackert här. Vi bor i en stad som heter Imperia och i den nya delen som vi bor i (finns även en gammal del som är väldigt turist-tätt) är det inte många turister, vilket ger oss en ordentlig smak på Italien och den italienska kulturen.

Italien_italiensk_kultur

Det är inte många som pratar engelska här, men dom förstår vad vi menar och så svarar dom oss på italienska. Dom flesta är väldigt trevliga och det är en härlig stad att vara på semester i. Högsäsongen har ju inte riktigt börjat så därför känns det nästan som att vi är dom enda turisterna här, vilket faktiskt känns riktigt skönt!

Vi kom precis hem från våran morgonpromenad och nu har molnen försvunnit och solen tittar fram, så nu ska vi äta en rejäl frukost och sen ska jag byta om till bikini och hänga hela dagen här vid huset framför poolen.

Hoppas ni har det underbart hemma i Norden med fint sommarväder. Hoppas också att det håller i sig tills vi kommer tillbaka! 😉

Puss och kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *