Tropiskt vacker

Godmorgon!

Solen skiner och äntligen idag och nu börjar det kännas som att vi är utomlands på riktigt!

outfit_oslofru_Susanna_JungblomIgår hade jag på mig denna fantastiskt fina och härliga tunika/klänning från Lindex.

sommar_outfit

Det är så här jag älskar att klä mig på sommaren. Det känns ledigt och behagligt, men samtidigt väldigt stilrent och snyggt!

oslofru

Till vardags har jag enkla accessoarer till och ballerinaskor, men jag hade mycket väl kunnat ha klänningen till fest, men matchat med höga klackar.lindex_oslofruIdag skiner som sagt solen och mina föräldrar ska åka och spela golf och hämta min bror och hans sambo som ska komma hit och vara här en vecka tillsammans med oss. Så jag och pojkarna blir själva i huset och ska bara vara här och hänga hela dagen. Det blir nog ett och annat dopp i poolen skulle jag tro med tanke på att det är vindstilla och att solen tittat fram.

Hoppas ni har det toppenfint hemma, så hörs vi om en stund igen, kramar!

3 reaktioner på “Tropiskt vacker”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *