Hyra hus utomlands

Då tänkte jag att jag skulle visa er lite av huset där vi bor här i Imperia, Italien.

hyra_hus_imperia

Huset är ett typiskt Italienskt hus som ligger högt uppe på ett berg med utsikt över havet. Det finns 3 bad, 5 sovrum, tvättstuga, stort vardagsrum och matsal, stort kök, tre våningar med balkonger ut från sovrummen. Huset är, med andra ord, gigantiskt!

pool

Ute har vi en pool med utsikt över staden och fantastiska växter runt omkring.

hyra_hus_i_italien

Trädgården är enorm och det finns blommor, olivträd och citronträd överallt. Jag skulle önska att jag hade citronträd hemma, för det finns inget härligare än att kunna gå och plocka färska citroner från sin trädgård och pressa i sin drink.

hyr_hus_utomlands

Här ute har vi även en liten uteplats där man kan grilla, samt göra pizzor i en vedeldad ugn. Här har vi suttit på kvällarna och njutit av goda middagar och sett solen gå ner i horisonten.

uteplats_italien

Det bästa med att hyra ett hus utomlands när man är en stor familj är ju att man har möjlighet att leva så som man gör hemma utan några problem. Man blir mer fri än när man bor på hotell och det känns mer avslappnat. Visst är det kanske lite dyrare, men så mycket mer praktiskt. Mina föräldrar betalade 50.000kr för huset, men då bor vi ju faktiskt här hela familjen (6 personer första veckan och 8 pers andra veckan) så om man skulle dela på det så blir det ju faktiskt väldigt prisvärt!

Nu har ni fått se hur det ser ut utomhus och vi får se om jag får tagit lite bilder inne en dag också. Men nu är det middag!

Kramkram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *