Frukost utomhus

Godmorgon!

Det är så skönt att kunna äta frukost utomhus när man är på semester. Vi har dukat upp med gott bröd, pålägg, yogurt och massa färsk frukt så man kan plocka vad man är sugen på. Sen är ju ett måste, riktig italiensk espresso!

italienskt_kaffe

Det är lite småkyligt tidigt på morgonen, men så fort solen kommit lite högre upp på himmelen så blir det som tur är varmare i luften.

morfarVi fick ju denna resan av mina föräldrar som har 30 år i bröllopsdag. Dom ville fira det genom att umgås med sina barn samt respektive och barnbarn. Det tycker vi är så himla kul och Filip är nog den som är mest tacksam och glad som får spendera massor med tid med sin favorit – morfar.

Oskar

Och Oskar äter, växer och gör framsteg som aldrig förr. Under resan har han lärt sig att ställa sig upp och fått sin första tand!

Idag skiner solen som aldrig förr så om en liten stund ska vi packa ihop och åka ner till havet för att spendera hela dagen på stranden. Jag älskar verkligen att vara här för allt är så himlans underbart!

Kram så länge!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *