Ta tag i viktiga saker

Godmorgon!

Första natten hemma gick väldigt bra. Igår när vi kom hem så flyttade vi in Oskars spjälsäng in i Filips rum i hopp om att dom två kommer att kunna sova tillsammans i fortsättningen. När vi var i Italien så sov vi alla nämligen i samma rum och då sov alla väldigt bra och Filip sov, för första gången på väldigt länge, hela nätter.

Första natten gick susen och förhoppningsvis så kommer det gå bra kommande nätter också!

Det kändes nästan lite tomt och konstigt att vakna upp här hemma nu efter att ha varit borta så länge tillsammans med hela familjen. När man har semester så lever man dessutom i en konstig liten bubbla och allt som annars känns väldigt viktigt annars är rätt så oväsentligt på semestern.

Så idag har jag mängder med saker att ta tag i så som att svara på mail, få ordning på bloggen och viktigast av allt – förbereda mig inför morgondagen då en helt ny era i mitt liv börjar…

Rosor

En av alla vackra blomsterväggar som prydde tomten i huset vi bodde i under vistelsen i Italien.

Imorgon startar min mans pappaledighet och jag ska börja en kurs som förmodligen leder till en ny jobbmöjlighet. Vad exakt det är för kurs överväger jag om jag ska berätta för er eller inte… Jag tänker att jag ska börja kursen först och känna efter lite hur det känns, plus att jag vill prata med dom som är ansvariga för kursen om det är OK att jag bloggar om det eller inte. Men förmodligen kommer ni att få veta vad det är jag ska göra inom väldigt kort tid!

Bloggen kommer självklart fortsätta som vanligt, så här blir det inga ändringar, bara mer och roligare uppdateringar för det är ju sommar nu! 😉

Hoppas ni får en underbart fin söndag så hörs vi om en liten stund igen!

Kramkram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *