Dags för något nytt!

Godmorgon!

Då var det äntligen dags för något helt nytt för mig i mitt liv. Min tid som hemmafru är nu över och idag börjar jag en kurs som kommer att pågå i fyra veckor och om jag klarar kursen så kommer jag att börja ett nytt jobb. Spännande va?

Oslofru_SusannaBloggen har ju varit en väldigt stor del av mitt liv dom senaste två åren och det kommer den att fortsätta vara nu också. Men att ”endast” vara hemmafru och bloggare räckte inte riktigt för mig längre då jag näst intill klättrade på väggarna av rastlöshet. Jag började känna ett sug efter att komma ut i arbetslivet igen i vintras då jag saknade det sociala livet, samt att jag kände ett starkt behov över att få utlopp för min kreativitet och önskan att lära. Jag ville inte tillbaka till det arbete som jag tidigare gjort, utan ville prova på något helt nytt och jag hade en dröm om ett visst yrke som jag tidigare inte trodde var möjligt för mig att få arbeta med, men när jag i våras sökte nya jobb så dök det upp en annons med mitt drömyrke och jag kände mig träffad att söka.

Det var tur att jag sökte, trots att jag inte har någon tidigare erfarenhet från denna typ av yrke, för jag fick komma på intervju!

Kommer ni ihåg om ett möte som jag gick på dagen efter att jag opererats? Det var ett möte som jag absolut inte kunde flytta på, men som jag så gärna ville gå på… Det var inte ett möte, utan en heldagsintervju för detta jobbet.

Intervjun började kl 9.00 på morgonen, dagen efter att jag genomgått en 4 timmars lång operation dagen innan, som dessutom var rätt så hemsk… (Ni kan läsa mer om operationen HÄR.)

I alla fall, det var inte vilken intervju som helst, utan det var en heldagsintervju med presentation av företaget, gruppintervjuer på engelska och sen personlig enskild intervju. Trots att jag hade opererats och hade fruktansvärt ont så tog jag mig ändå in till stan och gjorde mitt absolut bästa för när jag väl har bestämt mig för något så ger jag mig tusan på att fullföra, oavsett vad. Som tur var så gick intervju bra för jag gick vidare och kommer nu att starta denna fyra veckor långa kurs och om jag klarar kursen så kommer jag, som sagt, få jobb.

Susanna_Jungblom

Nu får vi bara hålla tummarna att det kommer gå bra för mig och eftersom bloggen är en stor del av mitt liv så kommer ni självklart att få ta del av min resa så småningom, men nu måste jag slänga i mig frukost och gå ut till bilen så att jag inte kommer för sent!

Kram, kram S

15 reaktioner på “Dags för något nytt!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *