Halv special med mos

Vet ni vad? Idag när jag var på väg hem från kursen så satt jag och funderade på vad jag ville äta till middag och så fick jag ett otroligt sug efter halv special. Ni vet sån där som man alltid beställde i korvkiosken när man var liten. Eller, kanske inte alla gjorde det, men vi brukade göra det ibland på rasterna, eller efter skolan. Jag vet inte om det är samma överallt men halv special där jag kommer från är alltså korvbröd, potatismos och 1-2 korvar. På det ska man självklart ösa på med massa ketchup och räksallad. – Mums!

halv_special

Snacka om nostalgi och en ruskigt god middag! 😉

Ja, så hur var kursen undrar ni säkert nu? Tuuuuusen tack för alla lyckönskningar förresten, ni är så söta som önskar mig väl allihopa! Men ja, kursen… Tyvärr så verkar det vara väldigt strikt med sociala medier och jag ska självklart höra mig lite mer noga efter om vad som egentligen gäller, men så som det ser ut nu så kan jag inte gå ut med det offentligt fören kursen är avklarad. Först då kan jag berätta för er vad det är för kurs jag går. Så om exakt 3 veckor får ni veta vad det är jag utbildar mig till, hoppas ni kan hålla er tills dess!

Första kursdagen var spännande, nervöst och väldigt givande, dock aningen intensiv då jag har suttit dom senaste timmarna här hemma och gjort en test online. Men i det stora hela så är jag nöjd och det var kul att träffa alla dom andra 20 personerna som går kursen och jag ser redan fram emot morgondagen.

Nu ska jag slänga mig på soffan jämte mina pojkar! Kram på er

3 reaktioner på “Halv special med mos”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *