En promenad i Smestad

Efter att jag varit på kurs idag så åkte jag till Smestad och mötte upp min älskade vän, Sara, som jag inte träffat på år och dagar.smestad_norgeVi skulle egentligen fika, men vi hittade inte ett enda café i Smestad så vi köpte varsin kaffe på Statoil istället och gick en promenad runt en liten sjö och satte oss sen på en bänk och pratade om allt och inget.

Det var mysigt som alltid och även fast vi inte träffas så ofta så är det ändå alltid lika kul när vi väl ses. Vi är väldigt lika och pratar alltid non-stop och har så himla kul ihop!

Efter några timmar så hade jag en behandling för att ta bort tatueringen som jag ska berätta om i ett senare inlägg, men nu ska jag sätta mig på soffan jämte min fina man och mysa lite grann innan det är dags att hoppa i säng! 🙂

 

 

1 reaktion på “En promenad i Smestad”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *