Andra tatueringsbehandlingen

Som ni kanske har förstått så är ju den största anledningen till varför jag håller på att ta bort min tatuering på fingret är ju såklart för att jag ska bli flygvärdinna då man inte har lov att ha synliga tatueringar i det yrket.

Så igår var jag och gjorde min andra behandling hos Eraze här i Oslo.

fjern_tatovering_oslo

När det väl är dags att ta bort tatueringen så går allting väldigt fort och man börjar med att kyla ner fingret för att bedöva lite grann.

ta_bort_tatuering_oslo

Sen så går det väldigt fort med själva lasern och speciellt eftersom min tatuering är väldigt liten. Det gör rätt så ont, men smärta är relativ, så det som gör ont på mig kanske inte gör lika ont på dig.

ta_bort_tatuering_oslo

Efter att att man har tagit laser på tatueringen, som för övrigt går väldigt fort, så kyler man ner lite till och sen får man på ett fuktgivande plåster som helst ska sitta på så länge som möjligt. På fingret så är det ju inte så lätt att ha på så länge eftersom man tvättar händerna, men det är bra om man kan ha på plåstret i några timmar i alla fall och sen när plåstret tas av så är det fint om man kan återfukta med handkräm eller eventuellt vaselin.

ta_bort_tatuering_oslo

Efter behandlingen så känns det nästan ingenting, men jag vet ju inte hur det känns om man tar bort en större tatuering på en annan del av kroppen, men för mig känns det jättebra och resultatet nu efter andra behandlingen är faktiskt förvånansvärt bra!

Ni ska få se för- och efterbilder, men eftersom behandlingen fungerar med en successiv effekt så kommer det visa ett tydligare resultat om några veckors tid så då kan jag ta bilder och visa er!

För er som vill veta mer eller beställa tid för behandling kan hitta mer information HÄR. Eraze finns både i Stockholm och i Oslo och båda klinikerna och personalen är fantastiska i båda landen och jag kan rekommendera Eraze på mitt starkaste när det kommer till laserbehandlingar.

1 reaktion på “Andra tatueringsbehandlingen”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *