Borta från familjen

Godmorgon!

Det var lustigt att ni redan hade listat ut vad det är jag håller på med. Jag får väl erkänna att ni har rätt, det är cabin crew jag går kurs för att bli! Det är jättespännande, men samtidigt väldigt mycket nytt att sätta sig in i och ta ställning till. Jag är jätteglad över att ha fått denna chansen då flygvärdinna verkar som ett fantastiskt bra yrke och någonting jag stolt kan säga att jag är när jag är färdigutbildad. Det är intensiva veckor framöver, men jag har stöd från familjen som tur är.

Oskar_mammaEn hel del av er funderar över hur detta ska gå i och med att jag har två små barn. Kommer det inte vara jobbigt att vara borta från dom? Kommer jag få sova borta mycket? Och ska jag vara ärlig så är detta frågor som jag inte riktigt kan svara på än eftersom jag inte har provat på det ännu. Jag har ju varit hemma med båda barnen sen dom föddes så självklart blir det en omställning, men vi fixar allt! Och sen så är yrket uppbyggt så att man har längre ledighet än vad ett ”normalt” arbetsförhållande är uppbyggt. Men mer om det kan jag berätta om när jag har klarat kursen och är anställd.

oskar

Det bästa med att vara borta från barnen är när jag får komma hem och gosa med dom innan dom somnar, plus att pojkarna är väldigt morgonpigga så imorses när jag gick upp så satt redan hela familjen i soffan. Så idag fick jag även pussa och krama dom innan jag åkte till kursen.

familj

Jag är alltid väldigt tidigt ute så första dagen var jag 1,5 timma för tidig, igår var jag 1 timma för tidig och idag sitter jag här 50 minuter innan kursen startar. Så det gav mig ju god tid att titta in här och säga hej till er!

Hoppas ni får en fantastiskt bra onsdag och lillördag i det fina vädret. Jag ska se om jag hinner publicera ett inlägg om tatueringsbehandlingen igår också om en liten stund för er som tycker det är spännande. 🙂

Puss och kram så länge!

6 reaktioner på “Borta från familjen”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *