PicoSure Laser och tips!

Idag var jag hos Eraze igen och gjorde en ansiktsbehandling för att få bort mina acneärr.

picosure_laserDenna lasern gör betydligt mycket mer än att bara ta bort ärren. Den förnyar, slätar ut, tar bort inflammationer, minskar pigmentförändringar osv osv osv. Jag har nu genomfört min andra behandling och väntar spänt på att få se resultat efter denna behandlingen och ser ännu mer fram emot att se ett ännu tydligare resultat efter ytterligare behandlingar.

Som ni vet så är jag väldigt selektiv när det kommer till vilka jag samarbetar med och vilka jag skriver om. Det är viktigt att jag bara tipsar er läsare om saker som fungerar och därför kan ni lita på mig när jag säger att Eraze hittills har hållit vad dom lovat när det kommer till service, uppföljning, behandling och kvalitét.

Är du, som jag, trött på att köpa massa dyra ansiktsprodukter som inte fungerar och vet du egentligen inte vad som är rätt för din hy? Då vill jag tipsa er om ett erbjudande! Den 9 juni erbjuder Eraze en gratis hudscanning vid köp av 3 produkter från Elexir. Mer om detta kan ni läsa på Erazes facebooksida HÄR! eller klicka på bilden nedan.

Skärmavbild

Pojkarna har precis somnat så nu ska vi ha myskväll och äta glass.

Hoppas ni har en fin kväll så hörs vi imorgon igen! Kramar S

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *