Ny bil – BMW 3 serie touring

Godmorgon på er,

Ja som jag berättade i förrgår så är vi på jakt efter en ny bil och är inne på antingen en Audi eller BMW och igår fick vi hem en BMW 3 serie touring att provköra.

ny_bil_bmw_oslo

Jag, personligen, älskar BMW och blir frälst bara jag ser att bilen har det märket. Men så ska man ju självklart försöka hitta både för- och nackdelar när man provkör nya bilar och den enda nackdelen som jag kan hitta är väl att panelen inte var riktigt lika snygg på den här bilen som jag tyckte att Audi A4 var. Men när det kommer till motor, funktion och stil så gillar jag allt!

majjuni

Vi har möjlighet att, näst intill, fullutrusta denna BMW:n om vi väljer att gå för den, så jag har en känsla av att detta är bilen vi kommer att gå för!

bmw_3_serie_touring

Frågan är nu bara vilken färg man ska välja? Jag var lite inne på vit först, men kanske skulle vara snyggare med en mörkare metallicfärgad. Vad tycker ni?

11 reaktioner på “Ny bil – BMW 3 serie touring”

 • Angelica skriver:

  Personligen tycker jag att BMW gör jätte snygga bilar men att man åker bättre/skönare i Audi när det kommer till längre sträckor. Och vad gäller färg så beror det ju helt på hur man är som person, alltså enligt mig är det grymt snyggt med en svart metallic (som vi har nu) men vi har även haft en vit Audi A6 s-line och det var också väldigt snyggt! Men smutsen syns ju så mycket snabbare på en vit bil än på en mörk, även om mörk inte heller är tacksamt. Men på våran lilla bil har vi silver och det är verkligen den bästa färgen! Smutsen syns inte alls 😉 Men om man håller bilen ren och tar hand om den som man ska så kan man ju köpa vilken färg som helst 🙂 Oj nu blev det ett sånt där långt inlägg men vi är lite av bilälskare i våran familj så detta ligger mig varmt om hjärtat 🙂 och min sambo är väääldigt noga med att tvätta bilarna och hålla dem rena med rätt medel och absolut inte använda biltvättar eftersom att det förstår lacken 😛

  • oslofru skriver:

   Tror nog att vi kommer att gå för BMW, men är inte helt säker än. När det kommer till färg så tycker jag också att silver/grå är bästa färgen egentligen, men det har vi haft på våra senaste bilar så jag vill ha något nytt. Vitt är fräscht, svart också. Gaah, svåra val 😉

 • Agnes skriver:

  Ta BWM 😉 Fast Audi är lite snålare ;P
  Både vitt och svart är snyggt och stiligt. Själv har vita bilen och man ser varje lilla smuts….men det ser man oxå på svarta hihi….
  Jag tycker att vit passar dig bättre 😉

 • Fredrik skriver:

  Skal du ha en fresh farge på en BMW 3-serie anbefaler jeg Estorilblau Metallic 🙂

  Men anbefaler også Mineralgrau metallic, som er en ganske mørk gråfarge og kler bilen veldig godt!

  Grå: https://finncdn.global.ssl.fastly.net/dynamic/1600w/2016/5/vertical-3/19/4/760/792/74_297343598.jpg

  Blå: https://finncdn.global.ssl.fastly.net/dynamic/1600w/2016/5/vertical-3/24/0/763/918/00_1404765352.jpg

 • helena skriver:

  Älskar svartmetallic 🙂

 • Jenny skriver:

  Ska precis beställa en ny Volvo och står inför precis samma färg val haha. I-lands problem men inte lätt 🙂 Blir nog en blå metallic 🙂 Varje gång vi köper bil så väljer vi mellan en färg vi gillar och vit haha. Vi tänker som så att man kan ha vit bil när man har gått i pension och har tid att tvätta den ofta 🙂

  • oslofru skriver:

   Jo det är sant, men tvätta kan man ju göra en gång i veckan så håller den sig snygg 😉

 • L skriver:

  De gråa fredik länkade, har vi på vår audi A6 an. Den är så snygg den färgen

 • Ebba skriver:

  Kör på vit. Supersnyggt! Hoppas ni blir nöjda med bilen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *