Bubblor

Idag har jag ägnat all min vakna tid till familjen. Elektroniken har legat på hyllan och jag har fokuserat fullt ut på pojkarna.

FIlip_såpbubblor

Vi har varit ute på gården och lekt en del med dom andra barnen och grannarna på lekplatsen och efter det så gick vi in för att äta lite mellanmål. Det blev mozzarella och tomat som är hela familjens favorit.

tomat_mozzarella

Vi är lite frusna allihop, så vi tänkte hoppa i plurret och sen sätta på oss mjukiskläder och fortsätta lekandet här inne. Jag vet att jag sagt det mycket den senaste tiden, men Var är sommaren någonstans? Det är snart juni och vi sitter här och huttrar och överväger att tända brasan för att få lite värme. Tokigt så här års!

 

12 reaktioner på “Bubblor”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *