30 grader varmt

När jag kom hem idag så kom min älskade man och mötte mig i dörren med ett glas iskallt Riesling och sa att jag skulle slå mig ner i våra utemöbler i väntan på maten. Det är nästan 30 grader varmt ute så det var rätt så skönt att bara kunna slänga på sig lite lätta kläder och sätta sig ner i skuggan.

grillaStrax därefter serverades grillat med pommes och sallad. Vilket fantastiskt fint bemötande efter en lång dag på kurs.

sommarbarnNu ligger vi alla på gräsmattan och slappar och jag ska alldeles strax ta upp mina böcker för att plugga lite grann inför provet imorgon. Det är nämligen sista dagen på den första delen av kursen, så det hela avslutas med ett test. Jag är lite nervös, men samtidigt relativt självsäker på att jag ska klara det! Men allt kan ju hända, så det gäller att förbereda sig ordentligt och det ska jag göra nu! 😉

 

 

4 reaktioner på “30 grader varmt”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *