Att studera

Godmorgon på er,

Igår satt jag hela kvällen och försökte plugga på allt jag lärt mig dom senaste två veckorna. Jag är lite ringrostig i det här med att plugga och vet egentligen inte riktigt hur jag ska göra för att lära mig på bästa möjliga sätt.

studeraJag läste igenom mina anteckningar en gång och så skummade jag igenom boken som vi fått. Sen så kändes det som att jag kunde det jag läste, så förhoppningsvis så ska provet gå bra idag, så länge jag inte missat något eller pluggat helt fel, men det återstår helt enkelt att se senare idag.

provHoppas ni får en fin start på denna torsdagen allihopa så hörs vi igen när jag kommit hem. Håll tummarna för mig att jag klarar provet och därmed första delen av kursen! 😉

Kram, kram så länge

4 reaktioner på “Att studera”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *