Diabilder till Dvd/Usb

Sponsrat inlägg

Hellooo,

Nu vill jag tipsa om en supersmart sak!

En av dom absolut bästa sakerna med att blogga är att jag alltid tar väldigt mycket bilder och sen lägger upp dom på bloggen och på så sätt får dom sparade på datorn för alltid. Men innan jag hade bloggen så tog jag också mycket bilder, men visste inte riktigt vart jag skulle spara dom. Och innan den digitala kameran kom så hade jag ju även en kamera som man fick lämna in hos en fotobutik där man fick bilderna utskrivet i form av diabilder. Dessa bilder vill jag gärna kunna spara och om ni också har bilder som ni skulle vilja bevara och få över på antingen Dvd eller Usb så kan jag varmt rekommendera Bgavideo.com eller Bgaminner.no (Norge).

” Många familjer sitter på gamla diabilder som är en riktig släktskatt från småbarnsåren och som är väl värd att bevara. Det är vad vi på BGA hjälper till med. Vi digitaliserar gamla diabilder så du enkelt kan njuta av dina minnen.”

bgavideo

Bgavideo kan hjälpa dig att spara och bevara dina bilder! Detta är jag väldigt tacksam över då bilder är viktiga minnen för mig som jag absolut inte vill tappa bort eller glömma. Att få bilderna över på digital form är viktigt, i alla fall för mig! 😉

Jag sitter för tillfället på utbildning men har en liten paus i studierna. Denna dagen blir antagligen rätt så lång, så nu ser jag fram emot att få komma hem till ett städat och rent hus, färdig lagad middag och glada pojkar! I helgen får vi gäster eftersom vi, imorgon, ska fira min son som har Namngivningsceremoni. Plus att min älskade pappa fyller år, så självklart ska vi fira honom också lite grann!

Nu är pausen över, så vi ska fortsätta här! Kram på er

2 reaktioner på “Diabilder till Dvd/Usb”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *