Mormor och morfar

Jag såg precis att jag inte hade publicerat denna fina bilden på mina föräldrar och Oskar i Italien.
mormor_morfar
Det känns som att det var jättelänge sen vi sågs nu för det har hänt så mycket sen vi var i Italien, men egentligen var det bara ca 2 veckor sen. Oavsett så ska det bli väldigt kul att ses imorgon igen då vi har Namngivningsceremoni!
Som jag har sagt tidigare så är en av dom jobbigaste sakerna med att bo utomlands är att jag inte har mina föräldrar inom kort avstånd från mig. Jag kan inte träffa dom när jag vill och så ofta som jag egentligen skulle önskat. Plus att det är trist att mina barn inte får träffa sin mormor och morfar dagligen.. Men fördelarna för att bo i Norge är så många så att det väger tyngre än att flytta ”hem” till Sverige igen. Dessutom blir det mer intensivt och extra kul när vi väl får tillfälle att träffas!

Kursen är slut för dagen så nu ska jag äntligen åka hem! Nu håller jag bara tummarna och hoppas på att allt är färdigt hemma tills jag kommer hem och att maten står på bordet och jag kan slappa av lite grann några timmar innan läggdags. Håller tummarna för en underbar eftermiddag och kväll på verandan i kvällssolen. <3

Go helg på er alla!

2 reaktioner på “Mormor och morfar”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *