Morgondopp

Godmorgon,

Ni kan ju gissa var vi gör det sista innan vi lägger oss och det första när vi kommer upp. 😉

lära_sig_badaYes, det är rätt! Vi badar såklart! Oavsett hur tidigt det än är. Det första Filip vill göra på morgonen är att springa ut till polen och hoppa i. Egentligen är jag lite mesig och tar ofta lite tid på mig när jag ska bada, men när jag har en son som mer eller mindre struntar i om jag är där och fångar honom eller inte så måste jag vara snabb. Jag måste ju vara i först så att jag kan ta emot min lilla dåre när han slänger sig ut i det blå!

filip_badar

Eftersom Filip är alldeles badtokig och springer bara rakt ut och hoppar i så fort han får chansen, så nu har vi en väldigt hög prioritering att lära honom att simma. Han är bara 2,5 år men är jätteduktig på att ta sig fram och hålla sig uppe i vattnet. Man behöver bara hålla en hand runt honom så lyckas han hålla uppe sig rätt så bra faktiskt. Och om vädret är så här bra hela sommaren så lär han garanterat kunnat simma själv om några veckor skulle jag tro.

att_lära_sig_simmaNu sitter vi här på verandan och ska äta lite frukost. M är iväg och hämtar upp en tårta som vi har beställt och jag ska plocka i ordning lite här hemma till gästerna kommer vid lunchtid. Idag ska vi ju fira Oskar lite grann och ha en liten namngivningsceremoni. Det ska bli mysigt och superkul att få träffa alla!

Förresten – Ni glömmer väl inte att vara med i tävlingen där ni har chans att vinna 500kr att köpa valfri konst eller smycken för hos Art Upz? Vi väljer två stycken vinnare som får 500kr var – alltså är det dubbel chans att vinna! Klicka Här för att komma till tävlingen! Kram och lycka till! 😉

31 reaktioner på “Morgondopp”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *