Oskars Namngivning, del 1

Godmorgon!

Igår blev det inte mycket liv här inne tyvärr, men det var som ni kanske förstod, för att vi hade Namngivning för Oskar. Dagen gick i ett och när jag kollade på klockan för första gången under hela dagen så var hon halv elva på kvällen! Det var så ljust ute att vi inte tänkte på att klockan gick och att det faktiskt var kväll och vi hade det så trevligt att det inte fanns tid till annat än att umgås med våra gäster.

Den ena efter den andra började knoppa in strax efter lunchtid och vi började med att samlas på altanen tills alla gäster hade kommit.

Oskar_namngivning

Det var så varmt och härligt igår så att några till och med hoppade i poolen i väntan på att alla skulle komma för att svalka sig lite grann.

Oskar_namngivning

Med 27 grader i vattnet så kanske det inte direkt svalkade i och för sig, men det är ju alltid kul att bada, speciellt för dom små!

Oskar_namngivningNär alla våra gäster hade kommit så var det dags för lunch.

namngivningsceremoni

Vi hade dukat på vår veranda, men jag vet inte riktigt hur vi hade räknat när vi dukat, för när vi satte oss så saknades det massa platser så jag tror att både jag och min man hade fått lite solsting igår. Men det gick bra ändå och man fick helt enkelt sitta där det fanns plats.

Vi bjöd på sallad, grillad kyckling och varma baugetter och självklart tårta till efterrätt.

Oskar_namngivning

Det blev en fin start på namngivningen och vad vi gjorde resten av dagen ska jag berätta lite senare. Det är nämligen väldigt mycket bilder att gå igenom så det tar sin lilla tid.

Eftersom vi har haft övernattningsgäster så har jag och alla mina pojkar delat rum och säng, vilket har blivit lite för trångt och jag har sovit dåligt, plus att Oskar bestämde sig för att gå upp kl 5. Så jag är uppe med honom nu och fick tid för att titta in här på bloggen. Men nu vaknar resten av huset så nu är det dags att vara social igen. Jag verkligen stortrivs med att ha min familj här och vill inte missa en sekund av att umgås med dom!

Men jag lovar att berätta mer om gårdagen lite senare när alla har åkt. Kram på er så länge!

 

4 reaktioner på “Oskars Namngivning, del 1”

  • Vilket väder ni fick till nsmngivelsen., ser ut som ni hade en underbar dag. Underbara bilder som alltid, du får gärna göra något inlägg om foto/kamera för du är grym duktig

  • Johanna skriver:

    Hur kommer det sig att det plötsligt är så mycket reklam på din blogg? Som man dessutom inte kan klicka bort? Det är en på vardera sida samt längst upp så jag ser inte hela bilderna eller hela texten av det du skriver. Så himla störande och tråkigt. Bloggen går ju liksom inte läsa om man inte ser. Är det något du kan åtgärda eller är det något jag måste ändra som läsare för att få bort alla banners?

    • oslofru skriver:

      Hej Johanna! Jag har själv sett detta nu och det är ingenting jag personligen kan ändra tyvärr. Men jag ska kontakta bloggportalen där jag bloggar för att se om dom kan ta bort dom värsta reklamerna som stör läsningen. Tack för att du sa till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *