Oskars namngivningsceremoni forts.

Nu har alla våra gäster åkt så nu kan jag fortsätta att berätta om gårdagen..

Efter att vi ätit lunch och tårta igår så flyttade vi oss till lite skönare utemöbler på altanen för att dricka Champagne och höra på när min man höll tal.

Oskar_namngivningDet var ett fint och rörande tal om hur Oskar har växt och varför vi valde hans namn. Oskar heter även Håkan efter min pappa och faktiskt också efter min mans pappa som också heter Håkan.

familj

Sen delades det ut lite paket till både Oskar och Filip.

Oskar_namngivning

Och så tackade även min morfar för att dom fick komma och gav sen Oskar, Filip och även mig lite fina presenter.

Oskar_namngivning

Pojkarna fick bland annat var sin boll som självklart var väldigt uppskattade!

Oskar_namngivning

Det var så trevligt att få umgås med hela familjen, både från min och min mans sida. När Filip hade sin namngivning så bjöd vi väldigt många och det blev nästan för stressigt för oss, vilket gjorde det svårt att njuta av stunden. Så denna gången ville vi hålla det mindre och mer intimt och det är vi jätteglada för eftersom alla verkade trivas i varandras sällskap och hade det supermysigt tillsammans!

familj

Vi satt länge och pratade och smuttade på champagne och rosé. Filip fick även en slags cykel utan pedaler som han lekte med resten av dagen och ända ut på kvällen.

familj_sommar

Han trillade hela tiden, men var så envis att det skulle gå att han hoppade upp igen och försökte på nytt. Om och om och om igen.

Efter några timmar i gassande sol så tog vi en glasspaus.

kusinerDet blev rätt så hett i solen under dagen så då var det tur att det fanns vissa områden på tomten som hade skugga.

Oskar_namngivning

Jag fick massor med hjälp i trädgården av min mormor och morfar som är experter på det mesta. Oskar fick ett äppelträd av dom i namngivningspresent som dom hjälpte oss att plantera. Jag fick även tomatplantor som vi satte i krukor och placerade på altanen.

plantera tomater

Vi hade det så kul tillsammans att tiden bara rusade iväg och rätt som det var så var det dags att äta igen. Till middag bjöd vi på oxfilé med ugnspotatis och rotgrönsaker, tzatziki, beanaise och sallad.

Oskar_namngivning

Vi satt länge och njöt av middagen ute i kvällssolen och när maten var uppäten så sa vi godnatt till Oskar som var lycklig över att ha blivit firad under dagen.

Oskar_namngivningNär solen börjat gå ner och pojkarna hade somnat för natten så gick vi in för att äta efterrätt. Och när efterrätten var uppäten så satte vi oss i soffan för att se på lite bilder från min kusins bröllop som var nu i helgen.

Oskar_namngivning

Vi firade även min älskade, fina pappa som fyllde år igår! Det blev en väldigt lyckad dag och jag är så glad och tacksam över att vi fick firat Oskar igår med dom närmsta i familjen. Tusen tack för alla som ville vara med och göra denna dagen till en minnesvärd dag!

Kramar S

11 reaktioner på “Oskars namngivningsceremoni forts.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *