Rån till två

Godmorgon!

syskonHär sitter mina pojkar och tuggar på varsitt rån. Det kan vara en av dom bästa underhållningarna för barnen om man behöver en kort stund för sig själv, vilket jag behöver nu när jag tittar in på bloggen. Dom båda sitter mitt emot varandra och tuggar på sitt keks och myser med varann.

bröder

Dom är för goa och det tar emot lite grann att åka ifrån dom nu för att åka på kurs. Vi har ju haft det så kul i helgen så det känns rätt tungt att åka iväg om en kort liten stund. Idag är det planläggningsdag på Filips förskola så därför kommer M ha båda barnen hemma. Ska bli spännande att höra hur det har gått sen när jag kommer hem! Vi får hoppas att dom är på bra humör och om det behövs så får han bara bjuda dom på ett rån till eller två! 😉

 

7 reaktioner på “Rån till två”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *