Casual och bekväm

Godmorgon!

Det är några av er som frågat hur vi klär oss på kursen eftersom jag skrev ett inlägg om att det var dresscode ”Casual”. Från början tänkte jag lite på att ha kanske byxor och blus, men efter att ha lärt känna klasskompisarna och sett hur alla klär sig så är det väldigt avslappnat, så nu klär jag mig precis som jag brukar. ”Casual” för mig är att vara bekväm och så här såg jag ut igår:

outfit

Blus – Italien, kjol – Zara, solglasögon – Prada, skorna åker av så fort jag kommer hem 🙂

Idag ska vi ha prov på morgonen så jag känner mig lite stressad och nervös. Jag hoppas såklart jag lyckas få full poäng denna gången också, men huvudsaken är såklart att bli Godkänd. Jag känner mig inte riktigt lika påläst denna gången eftersom jag hade så svårt att veta hur jag skulle plugga igår. Men jag har läst igenom det vi skulle och det känns som att jag förstår och kan det mesta.. Så självklart blir jag nöjd så länge jag bara klarar det! Men som vanligt sätter jag väldigt hög press på mig och vill helst prestera på mitt bästa.

Så håll gärna tummar för mig att det går bra.

Kram på er så länge, hörs lite senare igen!

11 reaktioner på “Casual och bekväm”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *