Det gick bra!

Det gick, som tur var, väldigt bra på testen i morses. Dock var det en fråga som jag var osäker på och som jag svara fel på tyvärr. Känns såklart lite surt om jag ska vara ärlig, men fortfarande får jag ju såklart vara nöjd att jag klarade det och fick 95% rätt! Heja, heja, jag kan ju det här!
rosor
Blommor som stod på bordet här om dagen när jag kom hem..
På tal om något helt annat än test, plugg och prov – Jag blev så himla glad på lunchen när jag öppnade min matbox som min man hade gjort till mig och det låg en liten lapp i där det stod att han var stolt över mig och älskade mig. <3 Det är dessutom alltid städat hemma med middag på bordet och rosor som jag tycker så mycket om lite över allt i huset. Det ger mig lite extra motivation och glädje för det jag håller på med när jag vet att jag har hans stöd. Älskar dig Bo

Nu ska jag bara proppa hjärnan med ytterligare information. För dom som tror att det bara är att servera kaffe som är flygvärdinnor/flygvärdars arbetsuppgifter tror väldigt fel. Det är helt otroligt mycket man ska kunna för att klara kursen och bli godkänd för att flyga. Men det är kul och informationen är viktig och därmed intressant att lära.

Ser fram emot att få komma hem till pojkarna om några timmar för nu börjar hjärnan överösas med liiiiite för mycket info på en och samma gång. 🙂

7 reaktioner på “Det gick bra!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *