Plugg, plugg, plugg

Idag har vi haft en väldigt rolig och lärorik dag fullspäckad av praktiska övningar. Så nu vet vi hur vi gör en safety demonstration, hur man ropar ut kommandon och öppnar dörrar osv. Väldigt kul!

Jag kom hem för en liten stund sen och åt middag med familjen, men nu är jag i full gång med pluggandet.

plugga_till_cabin_crew

Imorgon har vi prov igen och jag som inte trodde att min hjärna var möjlig att fulla med mer information.. Nu sitter jag här och försöker, upprepar och verkligen gör vad jag kan för att komma ihåg viktig information, men det är som att hjärnan bara skriker ”Stopp! Sluta, låt mig va!” Så jag ska bara läsa igenom mina anteckningar en gång till, men sen får det vara nog. Jag behöver en paus för att bara slappna av och tror nog jag hoppar i poolen och gör det för att svalka både mig och hjärnan en stund.

jobba_som_cabin_crew

Jag får nog helt enkelt gå upp lite tidigare imorgon bitti för att läsa på allt en sista gång så ska det nog gå bra får vi hoppas!

Puss och kram

3 reaktioner på “Plugg, plugg, plugg”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *