Växer i raketfart

Godmorgon!

Vaknar ännu upp till en fantastisk sommardag med mina goa grabbar! Idag ska vi vara på Gardermoen, vilket betyder att jag får lite sovmorgon eftersom jag inte har så långt att köra.

mammaIgår var Oskar på läkarkontroll hos helsesyster och det hade tydligen gått jätte bra! Han är långt före i utvecklingen eftersom han redan kan krypa väldigt fort och gå när han håller i sig. Han har krossat kurvan och växt på både längden och bredden och är ungefär i samma utvecklingskurva som en ettåring 🙂 Min stora lilla going!

leva_med_akne

Det är helt otroligt vad han växer och utvecklas för varje dag som går.

Jag har lite bråttom nu, så jag hinner inte skriva så mycket mer, men vi hörs lite senare igen när jag får tid över! Kramkram S

4 reaktioner på “Växer i raketfart”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *