Nu finns jag på Snapchat

Godmorgon på er!

Igår fick jag reda på att jag bott under en sten under dom senaste åren för jag var nog den enda i hela våra kursklass som inte hade Snapchat! Så jag var ju självklart tvungen att fixa det här och registrerade mig med en gång. 😉

oslofru_snapchatJag vet inte alls hur det funkar, men jag antar att jag lär mig så småningom och om ni har lust att följa mig där så heter jag

SusannaMariaJ 

Här kommer ni få följa mig i vardagen lite mer på sparken. Bilderna kommer inte vara perfekt tagna som dom är här på bloggen, utan på Snapchat är det lite mer som det faktiskt är i verkligheten just för stunden. Jag har inte använt mig av detta förut för att jag tyckte att jag hade lite för mycket att syssla med med bloggen och Instagram. Men om jag ska vara ärlig så är ju faktiskt Snapchat lite roligare än Instagram eftersom den sistnämnda blir rätt så lik bloggen. Snap är lite mer personlig och där får ni se saker som ni aldrig skulle få se här på bloggen. 🙂

Det här är, som sagt, helt nytt för mig och än så länge följer jag nästan ingen, så lägg gärna till mig på Snapchat, SusannaMariaJ, så följer jag tillbaka.

Eller skriv en kommentar här vad du heter så ska jag se om jag hittar dig!

Nu måste jag dra för vi har prov idag (igen!!) och jag vill inte komma försent!

Hej så länge, puss och kram <3

5 reaktioner på “Nu finns jag på Snapchat”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *