Det lilla planet

Yes! Idag har jag fått gjort allt som jag ville få gjort idag! Vi började med att åka till Strømmen Storsenter för att börja dagen med lite shopping. Men på vägen från parkeringen så såg Filip ett litet flygplan som han ville åka i och då fanns det inga andra utvägar eller genomvägar än att bara låta honom göra det först 😉fllygplanFörst blev han lite paff över att det rörde sig så mycket och gick så fort. Plus att han var en bra bit över marken. Men när jag stod jämte och höll honom i handen så var det riktigt kul verkade det som!

leksak_barn_3_årEfter lekandet så var det dags att handla. Jag lyckades hitta allt jag hade skrivit på min lilla handlingslista. Två par skor, torrshampo, tre olika typer av hårnålar, en vattenflaska till Filip, uteleksaker och lite annat smått och gott.

När vi kom hem igen så lunchade vi ute på gräsmattan och sen har vi bara hängt ute, badat i poolen, ätit glass och bara haft en alldeles underbart skön lördag! Det behövdes en sån här dag för att ladda batterierna inför sista delen av kursen och imorgon börjar allvaret igen då jag måste börja läsa inför provet på måndag. Gaaah. Men det ska jag inte tänka på nu för alldeles strax så ska barnen sova för kvällen och jag ska gosa i soffan med min älskade man.

Hoppas ni får en mysig lördagskväll! Kramar S

 

2 reaktioner på “Det lilla planet”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *