Simulator-dag

Hej på er!

Idag har vi haft en riktigt rolig dag som startade med ett prov som jag, tack och lov, klarade galant! Känns skönt att det sista skriftliga testet är över för kursen! Efter att vi var färdiga med provet så var det dags för en heldag i simulatorer och vi fick prova på allt mellan att evakuera planet, till CPR och att släcka bränder. Skitkul och väldigt lärorik dag!

cabin_crew_kurs

Här har vi gänget!

Det har varit fyra riktigt roliga veckor som börjar dra sig mot sitt slut och det sista vi har kvar som är lite stressigt och något som jag måste läsa på och förbereda mig inför är vårat slutliga test som är praktiskt. Det är lite pirrigt, men samtidigt någonting som är väldigt viktigt och sånt som vi måste kunna innan vi börjar flyga uppe i luften.

Eftersom vi höll på väldigt länge idag och vi inte har något prov som vi måste plugga på inför morgondagen så tänkte jag att jag skulle ta mig en välförtjänt ledig kväll till att umgås med mina pojkar. <3

Gokväll på er så hörs vi imorgon bitti igen 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *