Hinna med allt!

Godmorgon på er!

Ska jag vara ärlig så är det sjukt svårt att hinna med allt just nu med plugg och blogg. Det känns som att det går i hundra och att jag aldrig någonsin får någon fritid i princip för den tiden som jag är ”ledig” så tänker jag på plugg eller blogg. Men det har varit i ca fyra veckor nu som det har varit väldigt tufft, men idag är det sista dagen som jag måste vara på hugget och sen är det, mer eller mindre, över. Visst kommer jag ju jobba, men å andra sidan så kan jag slappna av de timmarna som jag inte jobbar då, eller a, förutom bloggen då. Haha. Nu virrar jag väldigt märker jag!

macbook

Äh, det är väl tur att jag gillar när det händer mycket på samma gång. Lite stress och måsten i vardagen är nog bara nyttigt!

bloggare

Den söta blusen är från Lindex

Men nu måste jag sticka! Hörs när jag är hemma igen.

Kramkram

1 reaktion på “Hinna med allt!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *