We did it!

Yeeeeees! Så himla skönt! We did it!

cabin_crew

Alla på kursen klarade det och nu är vi äntligen godkända efter fyra intensiva veckor på kurs! Gud så härligt och otroligt kul! 😀

Jag är så otroligt glad över att jag bestämde mig för att göra det här och nu när kursen är över så är jag så sjukt stolt över mig själv att jag klarade av det. Jag är också så tacksam och glad över alla fina människor jag mött och vänner och kollegor som jag kommer att få umgås och jobba med nu framöver.

Det har varit en spännande resa och imorgon har vi Graduation! Det ska bli superkul och vi ska för första gången få klä oss i våra fina uniformer. Såååå kul! 🙂

Idag kommer mina föräldrar hit för dom ska passa barnen imorgon när min man åker på jobbresa och jag ska in till stan för Graduation och sen ska ut och fira med mina kurskompisar. Skoj så skoj!

Gud så glad och lättad jag är 😀

6 reaktioner på “We did it!”

 • Grattis, lycka till med ditt nya yrke.

 • Stort grattis! Det ska bli kul att läsa om allt spännande som väntar!
  Kram

 • Ditte skriver:

  Stort grattis! Och härligt att du är klar!
  När jag gick utbildningen hos SAS för x antal år sedan så hade vi åtta veckor på marken med mycket teori och prov och sedan var vi uppe och flög ett antal flygningar för att visa vad vi kunde och lärt oss innan det sedan blev anställning. Och bedömningen i kabinen var stenhård och ca 1/3 klarade inte det och fickföljaktligen inte ens provanställning. Och då var det endast flygningar inom Europa och på plan av viss typ.
  Men säkert har utbildningen ändrats sedan dess….
  Önskar dig all lycka och det kommer att bli toppen. Och inom Europa är det i princip inga övernattningar borta…Nog så skönt med barn hemma.

  • oslofru skriver:

   Hej, jo, utbildningen har blivit nedkortad och betydligt med intensiv. Vi kommer också ha 5 provflygningar innan vi blir testade i praksis. Dock är det en del övernattningar tyvärr, men det ska nog gå bra 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *