Dags för Graduation

Godmorgon!

Då var det äntligen dags för Graduation och det känns lite pirrigt faktiskt att klä på sig sin uniform och göra sig fin inför den stora dagen.

cabin_crewSom många av er redan har listat ut så kommer jag att jobba som Cabin Crew för Norwegian. Jag kommer att vara sommarfågel och jobba under hela sommaren till en början och sen så hoppas jag såklart att få förlängt så länge både jag trivs med jobbet och Norwegian trivs med mig.

Det är en spännande resa och jag är, som jag sagt tidigare, väldigt tacksam, stolt och glad över att få vara en del av detta fantastiska sällskap och det ska bli en ära att få flyga som Cabin Crew för Norwegian!

Idag är det alltså Gradutaion på huvudkontoret och när vi är klara där så ska vi åka hem till en av kurskompisarna och fira att vi är klara med kursen. Dricka lite vin och skåla att vi klarat det!

Sen så kommer jag att börja flyga på söndag och då startar jag 5 dagar med träning innan jag sen blir testad en sista gång innan jag blir godkänd på riktigt. Men det ska nog gå bra får vi hoppas!

Nu börjar klockan ticka iväg så då var det dags för mig att åka iväg. M är borta på jobbresa så mina föräldrar är här och passar Filip och Oskar. Så snällt av dom att ställa upp på så här kort varsel. <3

Hoppas ni får en fin torsdag allihopa så hörs vi lite senare! Och kom ihåg att följa mig på Instagram – @Oslofru och Snapchat – SusannaMariaJ  om ni vill hänga med mig lite mer på dagarna.

Puss och kram!

11 reaktioner på “Dags för Graduation”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *