Uppmuntrande bukett

Det är äntligen fredag och kursen är nu över på riktigt. Det kändes lite småsorgligt att säga hejdå till alla, men samtidigt väldigt skönt att dessa fyra veckor är förbi. När jag kom hem blev jag positivt överraskad över vad jag såg stod på bordet..

rosor

En bukett med rosor och en fin lapp från min älskade man och små pojkar.

rosor

Det känns alltid lika kul att bli uppskattad och uppmuntrad av familjen och blommor får mig alltid att känna mig lite extra älskad av mina älsklingar.

kähler_vas

Om någon timma så kommer våra vänner hit, Viktor, Lena och deras små fina pojkar, Viggo och Olle. Det ska bli riktigt kul att ha dom här över helgen och det ska bli så kul att se hur alla fyra pojkarna leker med varandra. Tror det kommer bli riktigt, riktigt kul!

Puss och kram till er alla. Hoppas ni får en riktigt go helg!

 

2 reaktioner på “Uppmuntrande bukett”

 • Linda skriver:

  Vilken fin bukett
  Och stort grattis till att du klarat utbildningen och att du nu får möjlighet att jobba med det du tycker om.
  Ha en fin dag
  Jag ska ta hand om lillan som vaknar till nu och vill säkert ha mat då hon sovit länge
  Kram Linda

 • Kaisa skriver:

  Vad fint! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *