Vilket härligt gäng vi är!

Godmorgon!

Igår hade vi Graduation och efter det så åkte vi raka vägen hem till Tommy och satte oss på hans takterass för att fira att vi äntligen var klara med kursen!

graduation

Ursäkta för lite dålig kvalitet på bilderna, men jag lämnade kameran hemma igår. 🙂

Jag är så glad över att jag fick träffa detta fantastiska gänget och vi har haft så kul tillsammans under dessa fyra veckor som kursen pågått. Det är ett superhärligt gäng med massor av olika personligheter som faktiskt klaffar väldigt bra. Visst har det varit några tuffa veckor med massor att lära, men vi har peppat och stöttat varandra så att alla skulle klara av det. Dessutom har vi haft väldigt roligt ihop. Det känns faktiskt lite sorgligt om jag ska vara ärlig att det, på sätt och vis, är över. Men nu ska vi bli kollegor istället och förhoppningsvis få flyga tillsammans i framtiden när vi alla är helt klara med våra upplärningar.

Idag har vi en extra kursdag som egentligen var en ledig dag. Så vi får se hur många som är på hugget efter det vilda firandet igår 😉

Nu ska jag lämna Filip på förskolan och sen ska jag träffa alla kursare igen. Sen i eftermiddag så kommer våra vänner hit från Sverige och stannar över helgen. Det känns som att det alltid händer så mycket i mitt liv just för tillfället och jag hinner knappt att landa efter den ena händelsen innan något nytt, spännande och roligt sker.

Life is Beautiful!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *