Bland cyklar och vattenpistoler

Denna dagen startade med att min man blev ivägkörd på en montainbiketur ute i skogen tillsammans med Viktor.

viktor_martin

Efter någon timma så kom dom tillbaka och M var fullkomligt slut i hela kroppen och bara la sig ner med rumpsmärtor. Haha. Är man inte van vid att cykla terräng så kan det bli lite tufft när man måste hänga ikapp med en van cyklist. Så därför var det väl inte särskilt förvånande när dom kom hem och M slängde sig på marken.

cykla

Men där fick han inte ligga länge innan han flög upp och hade vattenkrig med resten av pojkarna!

vattenpistolVi har haft riktigt kul hela dagen och trots att det var spått dåligt väder så lyckades vi ha rätt så tur i alla fall, då solen tittade fram framåt dagen och nu sitter vi här i kvällssolen och ska alldeles strax äta lite middag.

Det är så mysigt med vänner på besök!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *