En dag extra

Godmorgon på er!

Visst kändes det lite konstigt att plötsligt få en extra dag hemma när jag var inställd på att börja jobba igår. Men idag var jag rätt så tacksam över att få vakna upp med min fina familj ännu en morgon. Pojkarna ger mig alltid lite extra energi och glädje inför dagen!

Filip

Vi åt en bulle ute i solen innan vi skulle ta en promenad ner till förskolan. I vanliga fall så brukar vi inte precis äta bullar till frukost, men idag fick han syn på bullarna som låg framme på köksön och då tänkte jag att det inte kunde skada att ge honom en liten bit att mumsa på. Säkert någon som reagerar på det, men jag tycker inte det är så konstigt alls och egentligen borde jag kanske inte ens behöva förklara mig. Jag menar, i vissa länder är det ju till och med standard att äta sötsaker på morgonen, så varför inte? 😉

OskarOskar, däremot, fick ett rån istället! 😉

Vi har precis lämnat på förskolan och jag ska nu försöka njuta av ännu en extra ledig dag innan jag börjar jobba sen ikväll. 19.50 ska jag checka in och jag är redan nervös, spänd och riktigt förväntansfull! Nu längtar jag massor efter att äntligen få starta på riktigt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *