Sol genom mörka moln

Det har varit lite sådär till och från väder idag. Ena sekunden har det regnat och andra har solen tittat fram och då har det blivit riktigt varmt och skönt.

Mitt på dagen så var Filip på förskolan, M var iväg en sväng till sitt jobb (I know, han är pappaledig, men det hindrar inte han från att vilja hålla sig uppdaterad på sitt jobb) och jag var hemma själv med minstingen. Av någon lustig anledning så var det som att universum ville att jag skulle få en lugn och härlig stund mitt på dagen. Så bakom dom gråa molnen så tittade plötsligt solen fram och Oskar somnade som en stock i vagnen. Så det gav mig tid till att ligga på en badmadrass och sola mig i poolen för att hämta krafter inför den kommande arbetsveckan. Ibland är livet bara bra härligt, eller vad säger ni?badmadrassNu har jag lite att fixa innan det är dags för jobb ikväll. Jag ska nämligen åka till Gardermoen och ordna så att jag har parkering och sen ska vi äta middag tillsammans och jag får nog till och med tid att lägga barnen ikväll innan jag sticker iväg. Många av er har ju funderat över hur det ska gå att vara borta så mycket från barnen nu när jag börjar flyga. Men jag tror att det kommer att gå väldigt bra eftersom vi har väldigt mycket ledigt också och även jobbar olika tider. Så vissa dagar börjar jag tidigt och kommer hem tidigt, andra dagar börjar jag sent och har hela dagen tillsammans med familjen innan jag börjar. Så vi får helt enkelt ha den inställningen att detta kommer gå alldeles suveränt! Detta är ju det yrket jag drömt om och då får man ju bara se till att få ihop det med familjen. Tack vare att jag har en så stöttande och fin man så kommer detta inte vara några problem alls skulle jag tro!

Nästa gång jag tittar in här på bloggen så är jag förmodligen incheckad på hotellet i Bardufoss. Spännande va? 😉

4 reaktioner på “Sol genom mörka moln”

 • Ditte skriver:

  Självklart att det går bra! Finns massor av yrken där man jobbar så här. Har själv gjort det och det fungerade utmärkt från barnen var små och då var det inte inte direkt på kortdistans.
  Vill man så går det! Och den inställningen har ni ju.
  Önskar dig all lycka.
  Det komme arr bli toppen och gå galant!

 • Mallan skriver:

  Det kommer gå galant för er 🙂 man hittar fort sina sätt och nya rutiner för allt.

 • Lisa skriver:

  Tycker det ska bli så spännande å följa det här nya skedet i ert liv! Det kommer gå super! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *