Bardufoss

Godmorgon!

Mitt första stop på min resa som Cabin Crew gick till Bardufoss uppe i Nordnorge.

bardufossDet känns superkul att få flyga runt i Europa och få lite övernattningar här och där. Jag har alltid velat besöka olika platser i Norge och speciellt här uppe i Norden där det är ljust dygnet runt på sommaren och mörkt dygnet runt på vintern. Det är en häftig upplevelse vill jag lova och idag ska jag ut och utforska vad denna lilla staden har att bjuda på. Jag och en annan tjej som är på upplärning ska gå en powerwalk nu på morgonen och sen ska vi sätta oss någonstans och äta frukost och plugga tillsammans.

Jag har inte med mig min kamera under dessa dagar här uppe i Bardufoss tyvärr, men jag kan fota lite med mobilen och sen så vet ni ju att ni kan följa med mig på Snapchat (SusannaMariaJ) och Instagram (@Oslofru) också för er som vill.

Massor med pussar och kramar till er alla, vi hörs lite senare innan det är dags för mig att flyga några turer uppe i luften igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *