Drömyrket

Godmorgon!

Another day in Paradise! Eller…? Bardufoss mena jag! 😉

cabin_crewNär jag tog detta stora steget att söka jobb som Cabin Crew så visste jag egentligen inte riktigt vad jag gav mig in i. Det är omöjligt att veta om detta yrket är rätt eller fel innan man provat det eftersom det är en väldigt speciell upplevelse att arbeta uppe i ett flyg. Många av er har säkert flygigt en eller flera gånger i era liv och tror säkert att det inte är någon big deal. Men jag kan lova er att det är en helt annan sak att flyga som passagerare och att flyga som cabinansatt.

Jag har lärt mig otroligt mycket under min tid på kursen och jag har lärt mig desto mer under de dagar jag varit uppe i luften. Jag kan redan nu säga att jag stortrivs och jag är övertygad om att detta är det perfekta yrket för mig. Att arbeta som flygvärdinna är en livsstil och det passar inte för alla, men jag kan lova att det passar för mig!

Igår fick jag sitta i Cockpit när vi skulle landa och under tiden som jag satt där så kunde jag inte sluta le. Jag var så lycklig och jag kunde nästan känna att jag blev alldeles rörd och näst intill tårögd. ”Tänk att jag får möjlighet att sitta här” tänkte jag och tog en bild för att kunna visa mina barn hur häftigt det är att vara så högt uppe i luften bakom två piloter. Det är riktigt imponerande hur dom klarar av att flyga ett så stort flyg fullproppat med passagerare och Crew, vilket ansvar!

Anyway, anyhow. Ni förstår nog att jag är extremt fashinerad, samt enormt glad över att jag äntligen funnit ett yrke som passar mig! Jag har under mina 27 år alltid gått och funderat på vad jag kommer att bli när jag är stor och nu vet jag – Jag är en flygvärdinna!

7 reaktioner på “Drömyrket”

 • helena skriver:

  Underbart 🙂 Kram fina du !

 • Så härligt att du hittat ett yrke du trivs med! Det är fasen inte det lättaste att göra det 🙂

 • Lisa skriver:

  Så härligt å läsa! 😀

 • Angelica skriver:

  Det är svårt att veta vad man vill bli och jag tror att det är lite så att man nog egentligen inte vet säkert förns man prövat just det rätta yrket. Och jag måste säga att jag är otroligt glad för din skull 🙂 att ha ett jobb man tycker om gör verkligen livet underbart, det är ju en sån stor del av ens liv och det är viktigt att man trivs då 🙂

 • Amanda skriver:

  Vad kul att du har hittat rätt 🙂 Jag gillar det jag gör, men ÄLSKAR inte mitt jobb… Så jag håller på att tittar efter något nytt och förhoppningsvis i höst kanske man har landat något annat. Nu har jag jobbat på mitt nuvarande i över 3 år, det börjar bli lite långtråkigt tyvärr.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *