Fina matgrupper

Sponsrat inlägg

Det är en hel del av er som frågat mig vart vi köpt våra matsalsstolar och köksbord. Tyvärr så är det nog svårt att få tag i exakt dom samma eftersom dom är köpta när vi flyttade in i huset för ungefär 2 år sedan. Plus att ni flesta som frågat mig kommer från Sverige och både stolarna och bordet är köpta i Norge.

bloggare

Men, jag kan glatt berätta om en hemsida som listar mängder av urfina matgrupper till väldigt bra priser. Nämligen matgrupper.com. Här kan ni hitta massvis av fina köksstolar och bord i olika stilar i olika prisklasser. På sidan så har dom alltså samlat matgrupper från olika hemsidor, men samlat alla på ett och samma ställe. Vi har väldigt klassisk ”herrgårdsstil” på våra innemöbler, men matgrupper.com har alla stilar, allt från klassiskt, till modernt och även utemöbler.

matgrupper

Supersmart ju och väldigt bra om ni är ute efter något nytt och snyggt till ert hem!

Idag var det min sista träningsdag och jag är nu, äntligen, klar för min sista check innan jag kan flyga som aktivt crew. Men först är jag ledig i tre dagar och när jag kom hem förut så hade min man dukat upp med sushi, sen tog vi ett dopp i poolen och nu lägger M barnen för natten. Jag tänkte plocka fram lite jordgubbar och cava och så ska vi sitta resten av kvällen ute och njuta av kvällssolen. Hoppas ni har en fin lördag allihopa,

Kramar S

2 reaktioner på “Fina matgrupper”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *