Superbaby

Godmorgon på er!

Hoppas ni hade en fin midsommarafton igår. Själv så var vi bara hemma och hade det mysigt med barnen. Vi åt lax och nypotatis, men mer midsommarfirande än så blev det inte hemma hos oss detta år.

Oskar

Det är full rulle här hemma och det har det varit sen tidigt på morgonen. Jag ska alldeles strax åka och jobba, eller rättare sagt ha en sista träningsdag innan det är dags för release, vilket innebär att jag då är färdig och kan flyga som aktivt crew. Vi ska flyga till Bilbao i Spanien och jag ska åka dit tillsammans med en vän från kursen, så det ska bli skitkul!

Men innan det är dags att hoppa i bilen och köra till flygplatsen så ska jag gosa ordentligt med min lilla superbaby, hans storebror och min älskade man!superbaby

Jag hoppas att ni inte har för ont i håret efter gårdagen och får möjlighet av att njuta av denna fina lördag.

Kram på er så hörs ikväll igen!

4 reaktioner på “Superbaby”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *