Framme i Haugesund

Godkväll på er alla!

Nu har jag precis slängt mig i sängen på hotellet och är äntligen klar med denna intensiva och grymt stressiga dagen. Vi hade fem flygningar upp och ner och fram och tillbaka och avslutade här i Haugesund.

Det är så otroligt vackert här och jag ser verkligen fram emot att få utforska staden imorgon.

haugesund

Så här fint har vi det utanför vårt hotell – otroligt fint.

Imorgon så har vi ledigt hela dagen och sen ska vi bara sitta med på flyget på kvällen tillbaka till Oslo. Sen har jag två dagar ledigt innan jag ska börja jobba igen. Otroligt skönt!

Nu ska jag ställa mig i duschen och sen ska jag sova som en liten princessa. Nattinatt

 

4 reaktioner på “Framme i Haugesund”

 • Jenny skriver:

  Har inte kommenterat på länge men ville bara säga att jag är väldigt imponerad av din nya karriär 🙂 Så lätt när man är mamma att inte fortsätta jaga sina drömmar med samma passion som tidigare. Ha en fortsatt trevlig sommar både hemma & i luften 🙂

 • Nathalia skriver:

  åh så underbart detta ser ut.
  i vilket land är detta i?
  Skrev inget om det du skrev om avensjuka för nån dag sen, men här kommer det.
  Att kasta skitt på någon annan för att man lyckas i livet,är så otroligt fel och fegt.
  Jag har själv blivit mobad hela mitt liv och i vuxen ålder för det och det andra.
  Mycket för min hudfärg och mina handekapp jag har.
  Jag tycker det är så roligt att läsa din blogg och få fälja dig i din nya roll du har.
  Jag hoppas vergligen vi kan ses nån gång har så mycket fråger om det ena och andra.
  STOR KRAM!!

  • oslofru skriver:

   Det är i Norge 🙂
   Tack för din kommentar. Så tråkigt att du fått höra mycket dumt.. 🙁 Försök att inte bry dig om vad dumma människor har att säga. Det är bara att skaka av sig för dom är inte värda att du bryr dig <3
   Ja men så kul, det får vi hoppas att vi gör! Kramar S

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *