En frisk fläkt

Jag vet att jag sa det igår, men jag säger det igen – herregud vilken vacker stad Haugesund är.

Jag sov ju till 12 idag, men efter att jag vaknat till och ätit frukost så gick jag ut på en promenad för att handla lite på stan och gå en promenad för att se staden.

Jag köpte en ansiktsmask med massa fukt från Lancôme, ett nagelack, ett par nya skor, hårklämmor och lite annat smått och gott som jag behövde. Efter att jag shoppat klart så köpte jag en baugette och gick ner till ån.

haugesund

Det kändes skönt att sitta ute och känna hur det fläktade friskt i håret. Jag har haft en jättemysig dag här i Haugesund och längtar faktiskt efter att få komma tillbaka hit någon gång framöver. Hotellet var superbra, personalen jättetrevlig och staden supermysig!

För er som inte vet så ligger Haugesund här:

hgaugesund

Jag har lagt till en ny kategori här på bloggen nu också som heter ”Jobbresor” där jag tänkte att jag lägger till de platser som jag är och övernattar på när jag jobbar. Kan vara lite kul sen när jag har jobbat ett tag för att kunna gå tillbaka och se vilka platser jag besökt 🙂

Nu ska jag strax hem till mina älsklingar igen. Gud så jag längtar efter att få pussa och krama på dom ikväll om dom är vakna när jag kommer. Annars får jag klara mig med att få pussa och gosa på min stora älskling tills dom vaknar imorgon bitti! 😉

4 reaktioner på “En frisk fläkt”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *