Nya naglar tack

Godmorgon på er, eller kanske man ska säga God dag?

Herregud, jag minns inte senast jag sov så här länge! Klockan 12.15 vaknade jag och då hade jag fått tusentals sms från höger och vänster där det stod ”Var är du? Jag blir orolig”, ”Inte bloggat? Har det hänt nåt?” osv osv.

Det var som tusan, en riktigt lång och härlig sovmorgon. Det var, som sagt, inte igår det!

Nu är jag i alla fall uppe och hoppar och tänkte att jag skulle ta tillfället i akt och gå en sväng på stan för att se vad Haugesund har att bjuda på. Jag är väldigt sugen på att fixa mina naglar igen, för just för tillfället är dom korta, slitna och pinsamma att visa. Jag saknar mina fina akrylnaglar som jag hade förr..

naglar

Dock är det lite opraktiskt med långa naglar i det yrke jag har så jag får kanske bara köpa lite fint lack och fixa till dom själv. Eller kanske kan gå och göra en vanlig manikyr hos någon bra manikyrist. 🙂

Nu ska jag i alla fall sminka mig, sätt på mig kläder och gå ut en sväng.

Tusen, tusen tack till er alla som skrev stöttande och fina kommentarer i mitt inlägg om avundsjuka igår. Det känns otroligt att jag har så många fina läsare som finns där för mig under tuffa tider. Tack till er alla, ni är underbara!

Vi hörs lite senare igen, kramar S

5 reaktioner på “Nya naglar tack”

  • Mari skriver:

    Jag fixar mina naglar hemma själv med gellack! Fungerar hur bra som helst och de blir verkligen hållbara och snygga. Inte lika dyrt heller som att betala varje gång man behöver göra om dem på salong.

  • Mari skriver:

    Inte svårare än med vanligt nagellack. Man måste vara noga och följa instruktionerna men vill man ha enfärgade naglar som håller i tre veckor (innan utväxten blir för stor) så tar det 30 minuter. Lackar på som med vanligt lack och sedan stelnar det under en lampa. Det är inte lika avancerade saker som på salong men jag skulle i dag aldrig betala för det när jag ser vilket bra resultat jag får hemma.

  • Mari skriver:

    Här är ett exempel på set man kan köpa för att komma igång. http://www.lyko.se/layla/layla-one-step-starter-kit Men finns många olika.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *