Skandinaviskt sommarväder

Vilken otroligt härlig söndag vi har haft här hemma. Den började ju lite sisådär med Filip som inte mådde helt tipptopp. Men efter att han sovit middag så var han på toppenhumör och ville vara ute och leka. Vi stod ute en stund och pratade med grannarna och så gick vi en kort promenad innan vi gick hem igen och umgicks på verandan.

Susanna_Jungblom

Det har varit väldigt konstigt väder idag och ena stunden har det åskat och andra har det varit strålande sol och under en kort stund mitt på dagen så regnade det till och med samtidigt som solen lyste och himmelen var blå. Ett riktigt skandinaviskt sommarväder med andra ord!

familj

Vi har i alla fall haft en riktigt bra dag och om en liten stund så tänkte vi grilla kycklingklubbor till middag. Mumsfillibabba!

Båda pojkarna har sovit lite under dagen för att vi hoppas att dom ska somna lite lättare ikväll. Filip är ju 2 år och 7 månader, så rätt så snart kommer vi nog att sluta låta honom sova på dagarna. Jag tror faktiskt inte att han behöver det längre om jag ska vara ärlig. Det märks speciellt på kvällarna att han är så pigg och har svårt att somna. Hur har ni gjort som har barn? När slutade era små att sova på dagarna? 

Nä hörni, nu ropar dom på mig! Hejsvej så länge 🙂

1 reaktion på “Skandinaviskt sommarväder”

  • Annika skriver:

    Låter exakt som vädret här i Skåne varit idag… Trist men vi borde ju vara vana då det är, precis som du skriver, typiskt sommarväder i Skandinavien.
    Våra barn har slutat sova middag runt 3-årsåldern. De har visat själva att det var dags genom, som din Filip, varit piggare och svårare att lägga på kvällarna. Övergången från att sova till att inte sova middag gick helt utan problem för alla utom ett av barnen ( vi har fyra). Honom fick vi kämpa lite mer med och roa allt vad vi kunde för att han inte skulle somna vid fyratiden då han blev som tröttast. Lycka till med övergången från middagslur till vaken hela dagen!
    Vill också passa på att gratulera och önska stort lycka till med nya jobbet!! Kanske ses vi i luften någongång 🙂
    Stor kram och en härlig söndagskväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *